Home » Locaties » Vakantiewoningen » Reijmerstok Huis

Reijmerstok Huis


De 18-persoons vakantiewoning Reijmerstok Huis is gelegen midden in de dorpskern van het gelijknamige dorpje Reijmerstok.
Vakantiewoning Reijmerstokhuis maakt deel uit van een aantal vakwerkhuizen die gelegen zijn rondom een dorpsplein. De vakantiewoning is een monument daterend uit de eerste helft van de 19de eeuw. De vakantiewoning Reijmerstok Huis bestaat uit de voormalige woning en het bijbehorende schuurgedeelte. Dit schuurgedeelte is bij de woning getrokken en hierin bevinden zich de huidige keuken en de eetkamer. De restauratie is in 1973 begonnen en uitgevoerd door Boudewijn Laugs, architect en eigenaar van Reijmerstok Huis om er toen ter tijd zelf te gaan wonen. Nadat de eigenaar is verhuisd heeft hij de woning ingericht als vakantiewoning. Tijdens de restauratie is het oorspronkelijke karakter zo veel mogelijk gehandhaafd en doorgezet in de uitbreiding met het schuurgedeelte.

  • Max. 16 personen
  • 5 slaapkamer(s)
  • 4 badkamer(s)
  • Max. 3 huisdieren
  • Wifi aanwezig

Voor meer info, prijzen en beschikbaarheid: 

www.geuldal.com/vakantiehuizen-limburg/zuid-limburg/vakantiehuis-reijmerstok-zuid-limburg-16-personen-3-RH Reijmerstok Huis

Reijmerstokkerdorpstraat

Reijmerstok

Nederland

tel. +31 (0)43 455 90 75 
info@geuldal.com

www.geuldal.com/vakantiehuizen-limburg/zuid-limburg/vakantiehuis-reijmerstok-zuid-limburg-16-personen-3-RH 
Limburg op de kaart, vakantiewoningen punt 9