Home » Locaties » Vakantiewoningen » Landgoed Tiffes

Landgoed Tiffes


Jagershuis

De 8-10 persoons vakantiewoning het Jagershuis is gelegen op het landgoed Tiffes met een prachtig uitzicht over het dal en het aangrenzende bos.
Het Jagershuis is de linker van de twee vakantiewoningen die in het landgoed gevestigd zijn.
Het landgoed Tiffes is gebouwd in 1852 en behoorde oorspronkelijk bij kasteel Eyneburg. Landgoed Tiffes werd toen gebruikt als gastenverblijf van kasteel Eyneburg. Het naast het Jagershuis gelegen Boswachtershuis werd toen permanent bewoond door de boswachter die het aangrenzende bos en de omliggende landerijen beheerde. Voor diegene die even terug wil in de tijd is Kasteel Eyneburg op 15 minuten loopafstand via het bos te bereiken. Bij het kasteel behoort een kasteelcafé een ambachtelijke bakkerij en een kleine kerk. Ook worden er zo nu en dan diverse activiteiten georganiseerd bij Kasteel Eyneburg zoals een middeleeuwse toernooi en een kleine markt.

  • Max. 8 personen
  • Max. 1 huisdier
  • 4 Slaapkamers

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid: 
www.geuldal.com/vakantiehuizen-ardennen/vakantiehuis-hergenrath-ardennen-8-personen-3-JA

Boswachtershuis

De 16 tot 18-persoons vakantiewoning het Boswachtershuis is gelegen op het landgoed Tiffes met een prachtig uitzicht over het dal en het aangrenzende bos.
Het Boswachtershuis is één van de twee vakantiewoningen die in het landgoed gevestigd zijn. Als u het Boswachtershuis binnen gaat komt u in een klein halletje. Grenzend aan dit halletje bevindt zich de grote leefkeuken. Het aanrecht beslaat de volle lengte van de leefkeuken en is van alle gemakken voorzien. Er is een 6-pits gasfornuis, een elektrische oven, een combi-magnetron, 2 koffiezetapparaten, een waterkoker, een afwasmachine, een koel-/vriescombinatie en een extra koelkast in hal. Aan de overzijde van het aanrecht is de originele breukstenen wand zichtbaar gelaten. Voor de wand staan 2 lange houten tafels waaraan u heerlijk kunt dineren of een spelletje kunt spelen. In de zomer kunt u de tuindeur openzetten die u uitzicht biedt op de vijver.

  • Max. 16 personen
  • Max. 2 huisdieren
  • 6 Slaapkamers

 

Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid:
www.geuldal.com/vakantiehuizen-ardennen/vakantiehuis-hergenrath-ardennen-16-personen-3-BW