Home » Locaties » Vakantiewoningen » Landgoed Moerslag

Landgoed Moerslag


Nieuw: sinds april 2014 heeft het landgoed nieuwe buitenvoorzieningen. Een authentieke vakwerk-overkapping biedt plaats aan een buitenkeuken met barbecue en wokbrander, een wastafel en een eettafel met stoelen. Het absolute "pronkstuk" is de houtgestookte pizzaoven, waar uiteraard de lekkerste pizza's uit komen. De voorpret van het opstoken van de oven onder het genot van een wijntje mag niet onderschat worden. Een jeu des Boules-baan geeft het ultieme vakantiegevoel aan jong en oud. De houtgestookte hottub geeft het absolute welness-gevoel en een wijds uitzicht over de hoogstam fruitgaarden en heuvels. Een buitendouche maakt tenslotte het plaatje compleet.
Landgoed de Moerslag bestaat eigenlijk uit vier volledig gerenoveerde vakantiewoningen.
Gezamelijk maken de vier vakantiewoningen onderdeel uit van een karakteristieke honderd jaar oude carréboererij. Landgoed de Moerslag is gelegen aan de rand van het dorpje Sint-Geertruid, vlakbij Maastricht.

  • Max. 27 personen
  • 12 slaapkamer(s)
  • 6 badkamer(s)
  • Niet toegestaan
  • Wifi aanwezig

Voor meer info, prijzen en beschikbaarheid: 

www.geuldal.com/vakantiehuizen-limburg/zuid-limburg/vakantiehuis-sint-geertruid-zuid-limburg-27-personen-9-MOE Landgoed Moerslag

Moerslag

Sint Geertruid

Nederland

tel. +31 (0)43 455 90 75 
info@geuldal.com
www.geuldal.com/vakantiehuizen-limburg/zuid-limburg/vakantiehuis-sint-geertruid-zuid-limburg-27-personen-9-MOE 

Limburg op de kaart, vakantiewoningen punt 6