Home » Locaties » Cultureel & activiteit » Wijngaard Apostelhoeve

Wijngaard Apostelhoeve

Al sinds jaar en dag wordt de hoeve bewoond en geëxploiteerd door de familie Hulst. De Apostelhoeve was in eerste plaats een fruitteeltbedrijf. In 1970 besloot Hugo Hulst de wijnstok op de Apostelhoeve te laten terugkeren. Aangestoken door het enthousiasme van de heer Jean Bellefroid uit Borgloon (België) en de heer Frits Bosch uit Maastricht, begon hij met een kleine oppervlakte van 25 are op proef.

Mede door de geweldige steun van collega's uit Frankrijk, Duitsland en Luxemburg en ver­schil­lende wijnbouwuniversiteiten uit de genoemde landen werden de wijnen van de Apostelhoeve een succes. Tijdens een internationale wijnpaneltest kregen de wijnen van het wijndomein inter­nationale erkenning: alle drie ingezonden wijnen werden door een internationale jury met goud bekroond.
Culinair genieten heeft alles te maken met wijn en spijs, maar dan wel in de juiste combinatie. Wat die combinatie is, bepaal je zelf. Dat is een kunst en vergt enige ervaring. Ieder gerecht, ieder moment en iedere persoon vraagt om een andere wijn. Op het moment dat je voor jezelf de ultieme combinatie kunt maken tussen wijn en spijs, dan is het leven een feest. Dan is het pas écht genieten.”

Voor meer informatie:
http://www.apostelhoeve.nlWijngaard Apostelhoeve
Susserweg 
Maastricht

Nederland


tel. +31 (0)43 34 32 264
 info@apostelhoeve.nl
www.apostelhoeve.nl

Limburg op de kaart, cultureel en activiteiten punt 1