Home » Locaties » Culinair » Eyserhalte

Eyserhalte

Op vertoon van Limburg op de Kaart ontvangt u een exclusief pakket gevuld met regionale delicatessen, voor een unieke prijs!

Ongeëvenaard omdat we nu eenmaal anders zijn dan de gemiddelde delicatessenzaak. U kunt bij ons terecht voor de beste truffels, maar ook voor uw dagelijkse verse groenten. Een mooie Italiaanse wijn voor bij dat ene gerecht, maar ook een kilo sappige appels. Deze combinatie maakt ons uniek, maar ook het feit dat alleen het beste goed genoeg is voor de Eyserhalte. Door het advies van onze professionele collega’s kunt u er vanuit gaan dat u ook daadwerkelijk met de meest geschikte producten huiswaarts keert. Zelf koken is spannend; met de pure ingrediënten van de Eyserhalte en de recepten die u erbij krijgt, wordt het eindresultaat vast een succes.

Naast een ruim aanbod aan delicatessen die u in de schappen vindt, bereidt chefkok Maciek Starzak in onze professionele keuken gerechten onder het oog van de klant. Onze zelfgemaakte delicatessen en kant-en-klaar gerechten zijn een garantie voor een geslaagde en feestelijke maaltijd met familie en vrienden. U kunt alles zelf zien, ruiken én proeven. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend producten die u ook in de zaak kunt vinden. Natuurlijke producten met zo min mogelijk toevoegingen hebben onze voorkeur. Hierdoor creëren wij smaken zoals ze bedoeld zijn.

Voor meer informatie:
www.eyserhalte.nl/Eyserhalte
Wittemerweg
Eys
Nederland


tel. +31 (0)43 451 22 90
info@eyserhalte.nl
www.eyserhalte.nl/

Limburg op de kaart, culinair punt 33