Home » Locaties » Culinair » Château Neercanne

Château Neercanne


In het betoverende Jekerdal, aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. Het 17e eeuwse kasteel kent een rijke culturele en culinaire traditie. Het restaurant met Michelinster en het meer informele lunchrestaurant l’Auberge laten u genieten van culinair vakmanschap en Limburgse gastvrijheid. De sfeervolle salons, mergelzalen en privétoren zijn ideale locaties voor feesten, recepties en vergaderingen. De historische ambiance van de wijnkelders, gevestigd in de mergelgrotten, leent zich uitstekend voor een wijnproeverij, aperitief of feest.

De fraaie baroktuinen zijn verdeeld over 4 niveaus en beschermd door UNESCO. Vanaf het hoogste terras heeft u een prachtig uitzicht over de tuinen en het schitterende dal tot aan Maastricht. 

Restaurant Château Neercanne is sinds 1986 onafgebroken en in 2014 wederom bekroond met 1 ster in de MICHELIN ® gids. L’Auberge wordt sinds 2012 gewaardeerd met een Bib Gourmand. Château Neercanne maakt sinds 1984 deel uit van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. De locaties van dit familiebedrijf delen dezelfde waarden maar zijn uniek qua karakter; van Small Luxury Hotel tot designhotel.

Voor meer informatie:
www.chateauhotels.nl/chateau-neercanne/ Château Neercanne

Cannerweg 800
6213 ND Maastricht
Nederland

tel. +31 (0)43 325 13 59
neercanne@chateauhotels.nl 
www.chateauhotels.nl/chateau-neercanne 

Limburg op de kaart, culinair punt 1