Home » Limburg op de kaart

Streekinformatie Zuid-Limburg

Welkom in het zonnige zuiden! In de prachtige omgeving van deze regio is van alles te beleven. Hier kun je helemaal tot rust komen, in bijvoorbeeld een van de diverse wellness-centra of tijdens een heerlijke proeverij. Maar ook actief onthaasten hoort tot de mogelijkheden! Denk aan Snowworld, fietsen, wandelen, mergelworkshops, boerengolf en nog veel meer.

Nergens in Nederland vind je op zo’n korte afstand drie landen. Voor je het weet ben je in een van de dichtstbijzijnde grote Europese steden. In Zuid-Limburg waan je je direct in het buitenland! Niet alleen door de levendige steden, maar ook door de prachtige heuvelachtige natuur met chateaus, kastelen en een internationaal bekroonde wijnproductie. En uiteraard de bijzondere streekgerechten en –producten. Of je nu met de auto, per fiets of te voet gaat: je ontdekt zelf dat in Limburg het leven goed is.

Streekinformatie Voerstreek

De Voerstreek ligt in Belgisch Limburg groepeert zes kleine dorpjes: Moelingen, ‘s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren,
Sint-Pieters-Voeren, Teuven en Remersdaal. Hoewel de dorpjes maar klein zijn, is er genoeg te doen! De Voerstreek is een waar paradijs voor de wandelaar of fietser. De omgeving is vreedzaam en ongerept, vol kapelletjes, veldkruisen, oude hoeven, kastelen, loofbossen en hoogstamboomgaarden. Maar ook de heerlijke streekproducten dragen bij aan het volledig tot rust komen in deze regio. Door de centrale ligging is het ook de ideale bestemming om de verdere omgeving te ontdekken!


In samenwerking met: 

Beaujean Vacances is de Bourgondiër onder de vakantiehuizen! Ons team kent al onze prachtige panden van binnen en van buiten en weet telkens weer een geschikte woning te vinden die helemaal aansluit bij uw verblijf in het Limburgse Huivelland. Een verblijf in een van onze historische panden, aangekleed met actieve en culinaire belevingen. resuleert iedere keer in een onvergetelijke ervaring!

 

www.geuldal.com 

info@geuldal.com 

tel.: +31 43 455 90 75Down South Events laat u proeven aan de royale zuidelijke manier van leven. Wij zijn actief in onze oorsprongsregio, maar ook grensoverstijgend de meest veelzijdige activiteiten aanbiedt: bedrijfsuitjes, teambuilding, familieweekenden, vrijgezellenfeesten, overnachtingen, workshops, feesten en partijen, van een paar uur tot een paar dagen! Ontdek, beleef en geniet tijdens uw op maat gemaakte ervaring!

 

www.downsouth.nl

info@downsouth.nl

tel.: +31 6 30 66 66 66